top of page

Oktatás

Ül, fekszik, áll!

Az alapvető szocializáció és vezényszavak után engedelmes fegyelmező gyakorlatok elsajátítása következik, amelyek a mindennapi élethez szükségesek; a jól ismert "ül-fekszik-áll" hármason kívül sort kerítünk a kutya behívására, annak pontosítására. Ezeken kívül nem maradhat el a közömbösítés emberre és kutyára sem, hogy az eb minden helyzetet a lehető legjobban kezeljen. Lehetőség van akadálypályán gyakorolni, haspók kedvenceink számára élelem megtagadásra.

Egyéni tanácsadás is lehetséges szükség esetén.

 

Oktatás a kezdetektől

A munkát már 4 hónapos kortól érdemes elkezdeni (veszettség elleni oltás beadását követően). A kiképzések megkezdése előtt minden kutyát egyedileg mérünk fel, a foglalkozások során pedig személyiségükhöz és képességeikhez leginkább illeszkedő tanácsokkal látjuk el a gazdikat. A különböző viselkedési zavarokat is tudjuk orvosolni, miután láttuk a kutya reakcióit, kezdve az agresszióval egészen a szocializációs problémákig. 

A kezdő tanfolyam során a gazdik és a kutyusok elsajátítják az alapvető vezényszavakat és gyakorlatokat. 

A foglalkozások szombaton és vasárnap kerülnek megtartásra 10 alkalmon keresztül (5 hétvége), 8:00-ai kezdéssel, és körülbelül 9:30-ig tartanak.
Ára: 35.000.-

 

Az aktuális tanfolyamok mindig a Facebook oldalunkon kerülnek meghirdetésre.

 

 

 

 

 

 

Középhaladó, haladó csoportos képzés

A sikeres alapképzés után, jöhetnek a bonyolultabb feladatok és az örző-védő képzés elsajátítása is. A biztos tudás megszerzése és sok-sok gyakorlás után BH-VT, majd IGP vizsgával lehet papírt szerezni a kutya képességeit alátámasztván.

A foglalkozások szombaton 14:00-tól, vasárnap 10:00-tól vannak.

 

Árak:

  • hétvégén, csoportos foglalkozás során: 3.000 Ft/ alkalom

  • hétvégi havi bérlet: 20.000 Ft

  • hétköznap, előre egyeztetett időpontban: 4.000 Ft/ alkalom

 

Őrző-védő foglalkozás

Vállalom a kutya őrző-védő kiképzését kutyaiskolánkban, csoportos és egyéni oktatással, háznál az őrző-védő gyakorlatok elsajátítása, szituációs gyakorlatok, élelem megtagadás és territórium őrzésének fejlesztésének elsajátítását.

Házhoz megyek: Üllő, Vecsés, Ecser, Maglód, Pécel, Isaszeg, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Gyömrő, Monor, Gyál, Pilis, Mende területén, illetve Budapest XVII., XVIII., XIX. kerületeiben.

Árak:

  • hétvégente csak őrző-védő: 3.500 Ft/alkalom

  • háznál őrző-védő: 10.000 Ft

Nyomkövetés

Az engedelmes és őrző-védő kiképzésen kívül iskolánkban nyomkövetésre is van lehetőség, amely során a kutya megtanul az előre kitaposott nyomon végigmenni, a nyom mentén elhelyezett tárgyakat fektetéssel jelezni. A biztos tudás megszerzése és sok-sok gyakorlás után IGP vizsgával lehet papírt szerezni a kutya képességeit alátámasztván.

Háznál képzés, egyéni tanácsadás

7.000 Ft/ alkalom

Haladók
Haladók

press to zoom
Haladók
Haladók

press to zoom
tárgyjelzés_fektetéssel
tárgyjelzés_fektetéssel

press to zoom
Haladók
Haladók

press to zoom
1/8
csopi
csopi

press to zoom
Legifjabb és Örösi Lady Athos
Legifjabb és Örösi Lady Athos

press to zoom
engedelmes
engedelmes

press to zoom
csopi
csopi

press to zoom
1/5

Rólunk mondták

"Az órák jó hangulatban teltek, az oktatók türelmesek. Minden kérdésre korrekt választ kaptam.

Külön öröm volt, hogy nem zavartak haza az első óra után a hangos kis vérebemmel.

Sokat tanultam arról, hogyan tudunk sikeresen együtt dolgozni Zoknival. Az alapokat megkaptuk, innentől csak folytatni kell ezt az utat."

Szécsiné Kiss Katalin

bottom of page